Locuințe pentru tineri și specialiști, investiție de un milion de euro la Sărmașu Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 848 Vizualizări

Locuințe pentru tineri și specialiști, investiție de un milion de euro la Sărmașu

Primăria Orașului Sărmașu a demarat, în data de 5 martie 2024, o licitație estimată la valoarea de 5.259.868 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiție ”Construire locuința nZeb plus pentru tineri/ locuințe de serviciu pentru specialiști din Sănătate și Învățământ”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit informațiilor furnizate în Caietul de sarcini al licitației, amplasamentul construcției analizate în prezenta documentație are o suprafață totală de 6.610 de metri pătrați și este situat în localitatea Sărmașu, strada Dezrobirii nr. 60, județul Mureș, unde se propune construirea a două module tipizat.

”Pe acest teren se dorește realizarea a două construcții tipizate în regim de înălțime P+E+M cu funcțiunea de blocuri pentru tineri – locuințe de serviciu. Construcțiile se vor amplasa, conform planului de situație, pe partea nord – estică a amplasamentului, aproximativ paralel cu latura dreaptă a amplasamentului cum ne uităm la stradă”, se menționează în documentul aprobat de către ec. Valer Botezan (foto), primarul orașului Sărmașu.

Investiția este finanțată prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 26 martie 2024, iar durata contractului va fi de 24 de luni.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE