Tabăra de Toamnă „Trup și suflet” așteaptă doritori Invatamant
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 191 Vizualizări

Tabăra de Toamnă „Trup și suflet” așteaptă doritori

Studenții la medicină sau la orice altă facultate care poartă interes pentru teme ce se suprapun domeniului medical, dar și cu cele ce țin de artă, de cultură, de spirit, se pot înscrie în Tabăra de Toamnă ,,Trup şi suflet”de la Găbud.

Tabăra va avea loc între 16 și 26 septembrie și pe parcursul ei se vor desfășura ateliere de specialitate pentru medicinişti, precum şi ateliere meşteşugăreşti (sculptură, costume populare, olărit etc). Tabăra este deschisă și pentru cei interesați de fotografie, care se vor întâlni în ateliere separate față de cele menționate anterior. Pe lângă aceste activităţi, programul va cuprinde conferinţe cu invitaţi diverși, deschiși să își expună cunoștințele și experiențele din sfera medicinei și a credinței.

„Socrate afirma cândva că vindecarea trupului implică în mod obligatoriu vindecarea sufletului. Dezvoltând ideea marelui filozof, ajungem la concluzia că sufletul şi trupul se află într-o legătură continuă și vie, influențându-se și transformându-se reciproc. Astfel, ele tind înspre idealul de îmbătrânire simultană și la un loc, ce înlesnește de fapt existența lor în armonie.

Perioada studenției reprezintă pragul înspre viața de adult și este constituită din tumultul căutărilor de toate felurile. Pentru a-și parcurge în tihnă și cu sens drumurile vieții, este de dorit ca tinerii să-și alinieze în acest răgaz forța fizică și energia cu puterile lor interioare. Te aşteptăm cu drag să ni te alături în descoperirea tainelor trupului și ale sufletului, bucurându-te totodată de pacea şi liniştea deconectării de la stresul cotidian și de racordarea la autenticul vieții”, au transmis organizatorii. .

Evenimentul este organizat de Organizația „Tineri Pentru Tineri-Mureș”,  Asociația „Tinerii din ziua de azi”, Liga Studenților din Cluj, Liga Studenților Timișoara, Liga Studenților din Oradea, Organizația Tinerilor din Sibiu, Asociația Tânăr Suflet Arădean, și Organizația Tinerilor Bistrițeni. 

Pentru înscriere puteți accesa link-ul: https://forms.gle/xvNzDjRwxc72yzeN7

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE