Home / Administratie / Un nou proiect câștigător la Sângeorgiu de Mureș

Un nou proiect câștigător la Sângeorgiu de Mureș

Distribuie

Primarul comunei Sângeorgiu de Mureș, ing. Sófalvi Szabolcs, a anunțat sâmbătă, 24 septembrie, un nou proiect pentru comunitate.

”Cu o mare rapiditate am reușit să intrăm în competiție pentru a câștiga un nou proiect european: ”Înființare de centre de colectare deșeuri”! Locuitorii vor putea aduce în aceste centre deșeuri de care foarte greu se debarasau: mobilier, deșeuri electrice, deșeuri rezultate din construcții, de grădină, baterii, anvelope precum și sticlă, plastic, carton etc. Va fi un mare pas în a scăpa de depozitările ilegale de gunoi în diferite puncte ale comunei. Proiectul a fost depus printre primele din țară, la Ministerul Mediului, fiind valabilă metoda ”primul venit, primul servit”, adică sesiunea de depunere este deschisă doar până la epuizarea fondurilor, și primii care au reușit să încarce proiectul si anexele cerute pe platforma destinată acestui scop, doar aceia vor primi finanțare! Mulțumesc consilierilor locali care au fost convocați de la o oră la alta pentru a aproba proiectul, precum și colegilor care în câteva minute de la deschiderea sesiunii au și încărcat proiectul conform cerințelor ghidului! Sperăm să câștigăm și acest proiect important pentru sângeorzen, cotușeni și tofăleni!”, a informat ing. Sófalvi Szabolcs.

(Redacția)


De asemenea, verificati

INTERVIU cu alpinista Alina Petică despre o experiență unică, care merită încercată o dată în viață

Distribuie Puternică și motivată, Alina Sorana Petică a demonstrat că alpinismul poate fi o sursă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.