Uniprest Instal, un ecosistem modern dedicat exclusiv profesioniștilor în instalații Comunicate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 330 Vizualizări

Uniprest Instal, un ecosistem modern dedicat exclusiv profesioniștilor în instalații

Uniprest Instal este dezvoltatorul primului ecosistem dedicat exlusiv profesioniștilor în instalații, HVAC și echipamente de încălzire/răcire din România. Compania a fost înființată în 2009, având sediul social și depozitul central în Târgu Mureș.

Despre atuurile platformei

Joi, 29 septembrie, va avea loc lansarea platformei Uniprest Instal Digital, o componentă importantă a acestui ecosistem, care va fi integrată în noul site, aducând în prim plan multe noi funcționalități tehnice. Aceasta oferă totodată partenerilor, re-sellerilor, firmelor de execuție în instalații și dezvoltatorilor de proiecte rezidențiale, comerciale sau industriale, un set de instrumente utile cu ajutorul cărora își vor optimiza fluxul de lucru.
„Atuurile noii platforme sunt: vizualizarea în timp real a stocurilor din cel mai apropiat depozit Uniprest Instal și din depozitul central, în funcție de proximitatea față de depozitul central; informații extinse despre produse (preț cu discount personalizat, fotografii detaliate), plasarea comenzilor online, indiferent de intervalul orar, vizualizarea comenzilor anterioare și a statusurilor acestora; management financiar în timp real (sold, scadențe, calendar de plăți) sau liste predefinite, gata realizate de specialiștii Uniprest Instal, care pot fi plasate drept comandă sau white labeling, care permite unui partener să trimită, direct din platformă, oferte personalizate cu brandul propriu către clienții săi”.


Misiunea Uniprest Instal și white labeling-ul

Enikő Péter, Managing Director al Uniprest Instal a precizat: „Misiunea noastră este să construim cel mai complex ecosistem de business, în care clienții și furnizorii noștri au acces la o suită de instrumente de business cu ajutorul cărora își pot dezvolta afacerea și care îi ajută să facă față mai ușor provocărilor pieței și ritmului rapid al schimbărilor tehnologice din domeniul instalațiilor HVAC și echipamente de încălzire/răcire. Uniprest Instal Digital este piesa care completează acest ecosistem dezvoltat împreună timp de peste 13 ani, dar nu și ultima la care lucrăm pentru clienții noștri. Noul nostru slogan, „Un viitor împreună”, reflectă promisiunea pe care ne-o asumăm în fața clienților, furnizorilor și angajaților noștri. Am crescut împreună în ultimii 13 ani și vom continua să o facem, pe vreme senină sau pe furtună”.
Attila Fazakas, Managing Director, a explicat termenul de „white labeling”: „Prin white labeling venim în întâmpinarea partenerilor noștri și le oferim posibilitatea de a utiliza platforma Uniprest Instal Digital pentru a-și oferta propriile servicii. Dezvoltarea acestei funcționalități este rezultatul colaborării cu partenerii noștri și la sugestia lor, în urma derulării proiectului pilot Uniprest Instal Digital, în Cluj și Târgu Mureș, la începutul anului”.
Anul acesta au fost alocate pentru dezvoltarea infrastructurii, digitalizare și dezvoltarea echipei Uniprest Instal, investiții în valoare de 850.000 euro. Totodată, pe termen mediu și lung, compania are în vedere dezvoltarea infrastructurii și a logisticii Uniprest Instal pentru care estimează investiții în jur de 5 milioane euro.
Evenimentul de joi este dedicat profesioniștilor în domeniu, iar accesul se face strict pe baza invitației. Pre-înscrierile se pot face accesând link-ul următor: https://bit.ly/ExpoUniprestMures.

I.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE