ATRIBUIRE. 9,2 milioane de lei pentru gestionarea deșeurilor municipale din zona 1 Sânpaul Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 324 Vizualizări

ATRIBUIRE. 9,2 milioane de lei pentru gestionarea deșeurilor municipale din zona 1 Sânpaul

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ecolect Mureș a atribuit, în data de 18 octombrie 2022, societății Bissdog SRL Ceuașu de Câmpie, un contract în valoare de 9.231.402 de lei, fără TVA, pentru ”Gestionarea activităților de colectare și transport a deșeurilor municipale și altor fluxuri de deșeuri, componente ale serviciului de salubrizare a județului Mureș din Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor Municipale Solide din Județul Mureș (SMIDS) – zona 1 Sânpaul”, informează www.licitatiapublica.ro.

Zona care face obiectul contractului este alcătuită din orașele Iernut, Luduș și Ungheni și din comunele Acățari, Ațintiș, Bahnea, Bichiș, Bogata, Chețani, Crăciunești, Cuci, Gălești, Gheorghe Doja, Iclănzel, Ogra, Papiu Ilarian, Păsăreni, Sânger, Sânpaul, Suplac și Tăureni.

”Activitatea de colectare şi transport a deșeurilor municipale și altor fluxuri de deșeuri de pe raza județului Mureș – zona 1 Sânpaul. Cantitățile anuale estimate sunt de 15.166,92 de tone. Redevența este de 436.865,34 de lei anual, iar valoarea aferenta procentului de cheltuieli cu diverse și neprevăzute este zero lei”, menționează sursa citată la descrierea contractului.

Conform aceleiași surse, durata contractului este de 18 luni, iar procedura de atribuire utilizată a fost ”negociere fără publicare prealabilă”.

Potrivit portalului www.listafirme.ro, SC Bissdog SRL Ceuașu de Câmpie s-a înființat în data de 18 aprilie 2014, are ca obiect de activitate ”Colectarea deșeurilor nepericuloase” și este deținută de omul de afaceri Godri Janos. La sfârșitul exercițiului financiar 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 4.210.209 de lei, profit net de 370.239 de lei și un număr mediu de 40 de angajați.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE