Drept de proprietate aprobat la Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 180 Vizualizări

Drept de proprietate aprobat la Luduș

Sala de sport a orașului Luduș amplasată în intravilanul orașului, strada Pieței nr. 1/C a intrat în proprietatea UAT „prin adoptarea hotărârii Consiliului Local nr. 146 din 18 iunie 2009 prin care s-a aprobat protocolul încheiat între Compania Națională de Investiții SA și Consiliul Local Luduș, cu privire la predarea – preluarea imobilului situat în orașul Luduș, compus din sală de sport și teren aferent construcției”.

După ce Primăria orașului Luduș a demarat procedurile de înscriere în evidențele de publicitate imobiliară a tuturor imobilelor din proprietatea sa, a fost solicitat un memoriu tehnic prin care s-au făcut măsurători topo-cadastrale prin care s-a stabilit că terenul aferent construcției are o suprafață de 5.230 de metri pătrați cu categoria de folosință curți – construcții, teren pe care este edificată sala de sport a orașului, cu regim de înălțime P+1 E și suprafața construită de 1.700 de metri pătrați. În Raportul de aprobare a proiectului de hotărâre, primarul Cristin Moldovan a propus Legislativului local „întabularea dreptului de proprietate asupra suprafeței de teren aferentă imobilului „Sala de sport” situat în orașul Luduș, strada Pieței nr. 1/C, respectiv 5.230 de metri pătrați categoria de folosință curți – construcții intravilan, în favoarea Orașului Luduș – domeniul public, precum și evidențierea construcției C1 în favoarea Orașului Luduș – domeniul public”.

Prin aprobarea proiectului de hotărâre din 25 octombrie 2022, consilierii locali au fost de acord cu întabularea propusă, precum și completarea Inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al orașului Luduș, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Luduș nr. 36/2001, având în vedere că imobilul „nu a făcut obiectul Legilor nr. 18/1991, nr. 112/1995, nr. 1/2000, nr. 10/2001 și nr. 247/2005, nu a fost revendicat și respectiv nu a făcut obiectul restituirii conform dispozițiilor legale și nu face obiectul niciunui litigiu”.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE