Propunere pentru majorarea taxelor de intrare la Zoo Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 381 Vizualizări

Propunere pentru majorarea taxelor de intrare la Zoo Târgu Mureș

Consilierii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt invitați să decidă marți, 20 decembrie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, cu privire la aprobarea taxelor pentru anul 2023 percepute de către Administraţia Grădinii Zoologice și a Platoului Cornești.

Potrivit Referatului de aprobare aferent proiectului de hotărâre, document făcut public pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, ”ultima majorare semnificativă a taxelor a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local Municipal Târgu Mureș nr. 313 din 28 noiembrie 2017, iar prin Hotărârea Consiliului Local Municipal Târgu Mureș nr. 404 din 21 decembrie 2021 a fost aprobată mărirea taxei de intrare pe baza de bilete, a grupurilor de copii organizate mai mult de 10, de la 2,5 Ron la 3 Ron.”

În cazul în care proiectul va fi adoptat, taxele de intrare pe bază de bilete vor fi majorate după cum urmează: de la 20 de lei la 25 de lei pentru adulți, de la 5 lei la 10 lei pentru copii între 2 și 14 ani și pensionari și de la 3 lei la 5 lei pentru grupuri de copii organizate, mai mult de 10 persoane.

Totodată, se propune și majorarea taxelor de intrare cu bilet de familie (2 adulți și până la 2 copii) de la 45 de lei la 50 de lei și cu bilet de familie (2 adulți și până la 5 copii) de la 50 de lei la 70 de lei, precum și majorarea abonamentelor: de la 30 de lei/an la 50 de lei/an (pentru copii și pensionari), de la 60 de lei/an la 75 de lei/an (pentru elevi și studenți) și de la 120 de lei/an la 150 de lei/an (pentru adulți).

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE