INVESTIȚIE. Un nou spital privat în pregătire în Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2658 Vizualizări

INVESTIȚIE. Un nou spital privat în pregătire în Târgu Mureș

Consilierii locali ai municipiului Târgu Mureș vor decide, într-o ședință viitoare de lucru, cu privire la oportunitatea aprobării Planului Urbanistic Zonal (PUZ) ”Construire spital și funcțiuni complementare, amenajare acces auto, parcări”, în municipiul Târgu Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 88/C.

Investiția aparține societății Multiplanserv SRL Târgu Mureș, iar PUZ-ul propus spre aprobare a fost realizat de SC Arhitecton SRL Târgu Mureș și a fost publicat pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, secțiunea ”Informații publice – Arhitect șef – Urbanism – Documentații urbanism PUZ/PUD – Aflate în dezbatere publică – 2022 – Decembrie”.

Terenul pe care se va construi viitorul spital teren este intravilan, în proprietatea SC Multiplanserv SRL Târgu Mureș, și are o suprafață de 4.312 de metri pătrați, din care 2.582 de metri pătrați arabil și 1.730 de metri pătrați curți construcții, cu o construcție casă de locuit S+P.

”Beneficiarul dorește construirea unui spital și funcțiuni complementare acestuia. Pe frontul stradal va fi clădirea spitalului și în corp separat, în zona posterioară o a doua clădire cu funcțiuni de servicii, locuire pentru personal, cazare pentru pacienți, învățământ”, se menționează în document.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Multiplanserv SRL Târgu Mureș funcționează din data de 4 mai 2004, are ca obiect de activitate ”asistență medical specializată” și este controlată de către medicul primar oftalmolog Madaras Zoltán (99%) și SC Dora Optics (1%), societate care furnizează servicii integrate de optică și oftalmologie, deținută tot de Madaras Zoltán.

La finalul exercițiului financiar, firma avea 11 angajați, iar în ultimii cinci ani raportați, 2017-2021, SC Multiplanserv SRL Târgu Mureș a raportat afaceri totale de 19,5 milioane de lei și un profit net cumulat de 11,2 milioane de lei.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE