Home / Business / O nouă fermă de găini în județul Mureș

O nouă fermă de găini în județul Mureș

Distribuie

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Mureș anunță publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a autorizației integrate de mediu pentru proiectul ”Ferma de găini ouătoare, pe amplasamentul din localitatea Cucerdea fără număr, intravilan, județul Mureș”, operator instalație SC Diadrag SRL.

”Decizia a fost luată în urma consultării Comisiei de Analiza Tehnică, întrunită la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș în data de 10 ianuarie 2023. Decizia de emitere a autorizației integrate de mediu se poate consulta pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș. Proiectul autorizației integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș. Observațiile publicului se pot înainta în termen de 30 de zile de la data anunțului public prin poștă la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, strada Podeni nr. 10, localitatea Târgu Mureș, sau prin e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro”, se menționează în comunicat.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Corala ”Armonia”, recital de suflet în biserica din Ibănești Sat

Distribuie Într-o însorită zi din mijlocul Postului Mare, credincioșii din Ibănești au avut parte de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.