<strong>Despre nutriție și sport, la Conferințele Blaga</strong> Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 174 Vizualizări

Despre nutriție și sport, la Conferințele Blaga

Invitatul ediției cu numărul 31 a Conferințelor Blaga, demers inițiat de profesoara de limba engleză Cristina Drescan din cadrul Liceului Teoretic ”Lucian Blaga” a fost Darius Irimie, antrenor personal, profesor de sport, care luni, 3 aprilie fost prezent în mijlocul elevilor de la ”Blaga”, prilej pentru aceștia să afle „ingredientele” unui mod de viață sănătos.

„Invitatul nostru a punctat pertinent subiecte care preocupă adolescenții și care sunt esențiale pentru un stil de viață sănătos, cum ar fi nutriția, sportul, echilibrul emoțional, evitarea exceselor. Din perspectiva unui fost sportiv de performanță, domnul Irimie a atras atenția tinerilor asupra capcanelor care îi pândesc peste tot dacă se bazează pe influenceri fără cunoștințe de specialitate, diete la modă dar neechilibrate sau tendințe de fitness nepotrivite etc. Prin seria Conferințelor Blaga încercăm să oferim elevilor noștri posibilitatea de a intra în contact direct cu specialiști din diferite domenii, de a se dezvolta personal și de a dobândi competențe de viață prin educație non-formală”, ne-a declarat prof.  Cristina Drescan, inițiatorul Conferințelor Blaga.

Interacțiunea cu elevii a fost apreciată de oaspetele conferinței, care s-a declarat la final extrem de încântat de prezența sa în mijlocul celor de la ”Blaga”.

„După o bună perioadă de timp în care ne-a lipsit interacțiunea umană mai mult decât orice, m-am bucurat să-mi spun povestea și pasiunea în mijlocul a de zeci de elevi ai Liceului ”Lucian Blaga” din Reghin. Atât receptivitatea cât  și interacțiunea au fost mult apreciate din partea elevilor și a cadrelor didactice și sper ca această zi să fie startul unei vieți mai active, mai echilibrate și mai sustenabile. Mulțumesc celor de la Lucian Blaga pentru invitație și atenție, a fost o plăcere”, a spus Darius Irimie, invitatul Conferințelor Blaga.

Feedback pozitiv fost și din partea elevilor, părtași la un nou moment special din seria Conferințelor Blaga.

„Darius Irimie, ce ne-a vorbit cu pasiune despre un stil de viață sănătos, un subiect de mare interes pentru participanți, feedback-ul primit fiind unul pozitiv. Ne bucură mult să vedem un număr atât de mare de elevi la activitate, informațiile pe care le află fiind aspecte ce îi vor ajuta cu siguranță în dezvoltarea personală”, a precizat Amira Najjar, Președinta Consiliului Elevilor, elevă în cl. a 12-a.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE