Campanie umanitară la Iernut: „Împreună putem face mai mult pentru bunicii noștri!” Iernut
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 135 Vizualizări

Campanie umanitară la Iernut: „Împreună putem face mai mult pentru bunicii noștri!”

Direcția de Asistență Socială din orașul Iernut, cu sprijinul primarului orașului, domnul Ioan Nicoară, a inițiat ocampanie umanitară prin care să ofere, cu ocazia sărbătorilor de Paști, persoanelor vârstnice și vulnerabile de pe raza unității administrativ-teritoriale Iernut şi satelor aparţinătoare, pachete care cuprind produse alimentare, pachete cu meniul zilei şi fructe.

Toate acestea au pornit din dorința inimoșilor angajați ai instituției de a aduce un zâmbet pe chipul persoanelor vârstnice vulnerabileși de a fi alături de cei care se află în dificultate, astfel încât să le facă sărbătorile de Paști mai bogate.

Pe parcursul a două săptămâni, din 28 martie 2023 până în 12 aprilie 2023, angajații din cadrul Direcției de Asistență Socială Iernut au identificat persoanele vârstnice și vulnerabile, au întocmit liste, au căutat sponsori și au organizat deplasări la domiciliul bătrânilor singuri și lipsiți de ajutor unde le-au oferit acestora pachete cu alimente şi felicitări cu urări de Paști.

Alături de personalul angajat al Direcției de Asistență Socială Iernut, s-au implicat neașteptat de mulți colaboratori, persoane fizice și juridice, oameni altruiști, pentru care zâmbetul de pe un chip căruia i-au adus puțină mângâiere, este cel mai mare dar. Dorim să le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și au făcut posibilă desfășurarea acestei campanii.

Dana GURGHIAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE