”Undă verde” pentru un nou supermarket în Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 11089 Vizualizări

”Undă verde” pentru un nou supermarket în Târgu Mureș

Consiliul Local Târgu Mureș a aprobat joi, 30 martie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, cu unanimitate de voturi, documentaţia de urbanism ”Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) – studiu de amplasament pentru construire clădire – spațiu comercial tip supermarket, reglementare accese, amenajări exterioare”, pentru imobilele cu suprafaţa de teren de 6.658 de metri pătrați situate în intravilanul municipiului Târgu Mureș, strada Băneasa nr. 2 și strada Ion Heliade Rădulescu nr. 4, aflate în proprietatea SC Maurer Imobiliare Mureș SA.

Conform deciziei, PUD-ul trebuie să respecte reglementările cuprinse în proiectul nr. 268/2022 elaborat de SC Reteșan Inginerie și Arhitectură SRL Luna Cluj – arh. urb. Sorin Scripcariu, iar toate costurile aferente investiţiei ce vor fi realizate în baza aceluiași PUD vor fi suportate exclusiv de către beneficiar.

”Din terenul needificat, a fost dezmembrată suprafața de 6.658 de metri pătrați pentru care a fost inițiată elaborarea prezentului PUD în vederea amplasării unei clădiri comerciale tip supermarket, în regim parter, amplasată la o distanță de minim 8 metri față de limita cu strada Libertății și la minim 6 metri față de limita posterioară și limitele laterale ale parcelei”, se precizează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE