Elevii încurajaţi să meargă cu bicicleta la şcoală Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 376 Vizualizări

Elevii încurajaţi să meargă cu bicicleta la şcoală

Mureş Mobil şi Fundaţia Comunitară Mureş organizează în perioada 24-28 aprilie proiectul BIKE 2 SCHOOL.

„În cadrul proiectului pilot BIKE 2 SCHOOL, ne-am propus să încurajăm elevii din clasele gimnaziale din 4 școli (Școala Gimnazială Dr. Bernády György, Colegiul Reformat, Liceul Teoretic Bolyai Farkas și Liceul de Artă) sa meargă cu biciclete sau trotinete la școală în perioada 24 -28 aprilie. Campania de conștientizare are ca scop creșterea procentului deplasărilor pe biciclete și este un bun prilej de a sărbători beneficiile mobilității active. Prin această campanie vom identifica rutele frecventate de elevi utilizând instrumentul oferit de aplicatia Bike Citizens. Toate traseele de ciclism înregistrate cu aplicația BIKE CITIZENS sunt afișate anonim în hărți termice și pot fi utilizate de administrația locală pentru a ajuta planificarea urbană”, se arată în comunicatul organizatorilor

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs?

 În săptămâna de campanie folosește bicicleta sau trotineta ca mijloc de transport către școală și înregistrează-ți traseul/traseele cu aplicația Bike Citizens !

https://www.bikecitizens.net/

Completează formularul online până pe 30 aprilie și trimite-ne ruta ta parcursă cu bicicleta/trotineta către școală pentru a intra în concursul pentru premii.

https://forms.gle/s1a1vRcat21ifFkw7

Participanţii sunt rugaţi să utilizeze casca de protecție, să respecte regulile de circulație și să nu folosească telefonul mobil în timp ce pedalează.

Redacţia

Foto: Facebook

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE