Întâlnire pe Malul Mureşului sâmbătă, de Ziua Pămânului Eveniment
  • Sanda Vitelar
  • 0 comentarii
  • 463 Vizualizări

Întâlnire pe Malul Mureşului sâmbătă, de Ziua Pămânului

A devenit deja o tradiție ca pe 22 aprilie, de Ziua Pământului, mureșenii să-și dea întâlnire pe malul râului Mureș pentru a amplă acțiune de ecologizare. Inițiativa colegilor de la Radio Târgu-Mureș a demarat în anul 2017 și nu este doar o acțiune de curățare a gunoaielor, ci, așa cum a declarat pentru Zi de Zi, Directorul adjunct al Radio Tg.Mureş, Szasz Attila, ”o sărbătoare, un festival de ecologie”.

Toţi cei care doresc să se implice activ sunt aşteptaţi sâmbătă, 22 aprilie, la ora 11.00 în zona 7 Plopi. Acţiunea se va desfășura pe o porțiune de 8 kilometri, între zona 7 plopi și barajul din Sâncraiu de Mureș, pe ambele maluri ale râului, dar și pe apă.

Partenerii evenimentului sunt: Ecolect Mures, Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Mureș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș, Teatrul Național Târgu-Mureș, Ansamblul Artistic Profesionist „Mureșul”, Bioeel, Mures Runners, Outdoor Experience, GoKart, Fundația Comunitară Mureș, Asociația DIVERS – Academia femeilor, Vibe, What`s in the box Production, Consiliul Judeţean Mureş, Primăria Târgu Mureș, Primăria Sângeorgiu de Mureş, Primăria Sâncraiu de Mureș şi JCI Târgu Mures. Outward Bound, 3SS, Festivalul VIBE, Universitatea de Arte din Targu Mures.

 Sursa foto: Facebook: Közösen kitakarítjuk! / Împreună curățăm! 2023

Sanda VIȚELAR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE