CSM Sighișoara, promovare în Liga Zimbrilor la handbal masculin Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 458 Vizualizări

CSM Sighișoara, promovare în Liga Zimbrilor la handbal masculin

CSM Sighișoara a învins joi, 20 aprilie, pe teren propriu, în sala ”Radu Voina” din Sighișoara, cu scorul de 39-31 (20-15), formația CSM Reșița, în etapa a 12-a a play-off-ului de promovare în Liga Zimbrilor la handbal masculin.

Datorită acestui succes, handbaliștii sighișoreni au reușit să promoveze din punct de vedere matematic, deoarece cu două etape înainte de finalul play-off-ului se situează pe locul 2 în clasament, cu 31 de puncte, cu 8 mai multe decât următoarea clasată.

”Bucuria unei comunități întregi. Sighișoara. Munca unei adevărate echipe. Echipa de handbal masculin CSM Sighișoara, este, din punct de vedere al punctelor obținute, calificată pentru Liga Zimbrilor, chiar dacă mai are încă două meciuri de disputat. Firesc, performanța aceasta vine la pachet cu un efort financiar care neapărat trebuie însoțit de cuvântul „comun” – efort comun. Așa cum rezultatele obținute, acum, de echipă sunt de fapt rezultatul anilor de muncă și pregătire și în fond este meritul unui număr mai mare de oameni, așa trebuie și noi acum cu toții să ne implicăm. Dialogul pe această temă a existat și există în continuare. Am să vă țin la curent cu pașii următori. Să fim, totuși, conștienți de faptul că Sighișoara a mai reușit această performanță când handbalul se juca în 11 jucători, deci cu mai bine de 60 de ani în urmă”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Iulian Sîrbu, primarul municipiului Sighișoara.

Alex TOTH

Foto: Facebook – Iulian SÎRBU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE