Ludușeanca Andy Herczeg, meciul 50 în Naționala de Fotbal a României! Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 255 Vizualizări

Ludușeanca Andy Herczeg, meciul 50 în Naționala de Fotbal a României!

Actuala componentă a echipei naționale de fotbal feminin a României, Andreea (Andy) Herczeg, s-a născut la Luduș acolo unde a început să facă primii pași în sport, în fotbal!

De la vârsta de 9 ani a activat în echipa de băieți Mureșul Luduș, apoi între anii 2006-2013 a fost legitimtă la cluburile Cityus și FCM Târgu Mureș, devenind o speranță a fotbalului feminin din România. Cu aceste două echipe a obținut primele rezultate sportive, dar confirmarea a venit odată cu transferul la echipe din străinătate. Mai întâi în Ungaria, apoi în Suedia la echipe de primă ligă.

De la vârsta de 14 ani, a făcut parte din toate loturile naționale de fotbal feminin a României confirmându-și valoarea. În acest an, în meciul disputat cu echipa Sloveniei și terminat la egalitate (1-1), Andy a jucat în meciul cu numărul 50 pentru echipa națională a României.

Pe plan internațional cea mai recentă performanță a mijlocașului echipei naționale de fotbal a României este câștigarea Cupei Ungariei, ediția 2023, cu echipa la care evoluează în prezent, Eto FC Gyor. Punându-și în valoare calitățile fizice și tehnice, Andy a contribuit cu un joc bun și trei pase de gol la victorie.

Acum, ludușenii o așteaptă acasă pentru organizarea unei noi ediții a Cupei „Andy Herczeg”.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE