Amenzi de 22.000 de lei date într-o noapte la Târgu Mureş Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 322 Vizualizări

Amenzi de 22.000 de lei date într-o noapte la Târgu Mureş

În noaptea de 29/30 aprilie 2023, polițiștii mureșeni au acționat, în sistem integrat, alături de alte autorități și instituții pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale în municipiul Târgu Mureș.

La acțiune au participat efective de jandarmi, dar și reprezentanți ai Serviciului pentru Imigrări Mureș și Inspectoratului Teritorial de Muncă.

„Au fost legitimate peste 420 de persoane și verificate în trafic 213 autovehicule. De asemenea, au fost legitimați 27 de cetățeni străini. Tot în cadrul activităților, au fost verificate 42 de localuri publice pentru distracție, 18 agenți de securitate și au fost efectuate 9 testări ale sistemelor de alarmare. În urma tuturor activităților întreprinse, polițiștii au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 22.340 de lei.Dintre acestea, 15 au fost aplicate în conformitate cu Legea 61/1991R, 42 pentru nerespectarea normelor de circulație pe drumurile publice, iar 4 în conformitate cu alte acte normative în vigoare. Polițiștii au constatat în flagrant o infracțiune rutieră, respectiv conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”, se arată într-un comunicat al IPJ Mureş.

Astfel de activități vor fi desfășurate și în perioada următoare.

Redacţia

Foto: IPJ Mureş

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE