CardioNET la a 23-a ediţie Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 201 Vizualizări

CardioNET la a 23-a ediţie

CardioNET este un congres tradițional al comunității medicale cardiologice, organizat sub egida Societății Române de Cardiologie în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Tîrgu Mureș.


„CardioNET este cel mai mare congres de cardiologie organizat în Transilvania și ajunge anul acesta la cea de-a 23 ediție, incluzând și o secțiune de interdisciplinaritate în cardiologie care va fi adresată specialiștilor din toate domeniile medicale. Congresul reunește specialiști de top din țară și străinătate care vor prezenta cele mai recente progrese în diagnosticul și managementul bolilor cardiovasculare în fața unui public larg format din medici specialiști cardiologi, interniști, diabetologi, nefrologi, medici de familie, precum și rezidenți, studenți și cercetători. În mod tradițional, prezentările sunt susținute de personalități marcante ale cardiologiei românești precum și de profesioniști renumiți pe plan internațional din Oxford, Rotterdam, Paris, Berlin, Bochum, Bruxelles, Copenhaga, Leiden, Israel sau Budapesta”, au arătat organizatorii.


CardioNET va avea loc în 21-23 iunie 2023, fiind organizat în cele 3 săli de conferințe ale Centrului Cultural de la Castelul Teleki din Dumbrăvioara, județul Mureș.

Redacţia

Foto: Facebook CardioNET

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE