Încep lucrările la reţeaua de canalizare din Cipău Administrație
  • Sanda Vitelar
  • 0 comentarii
  • 138 Vizualizări

Încep lucrările la reţeaua de canalizare din Cipău

Primarul oraşului Iernut, Ioan Nicoară, a anunţat că în cursul săptămânii viitoare se va da ordinul de începere a lucrărilor pentru realizarea reţelei de canalizare din satul Cipău, proiect finanţat prin programul Anghel Saligny.

„Am participat miercuri la predarea amplasamentului pentru lucrările la rețeaua de canalizare din satul Cipău. Este prima investiţie cu contract de finanţare semnat din judeţ deoarece a fost un proiect maturat, aveam autorizaţia de construcţie în momentul în care am depus documentele pentru finanţare. Cel mai probabil vom da ordinul de începere săptămâna viitoare. Este o lucrare de 18 milioane de lei, o lucrare care nu este lipsită de probleme din punct de vedere tehnic din cauza aşezării satului Cipău. Sunt nu mai puţin de 14 staţii de pompare, o lucrare complexă şi nu mai puţin de 17 km de reţea de canalizare”, a declarat Ioan Nicoară.

Satul Cipău are o populație de peste 1.000 de locuitori, conform recensământului din 2011.

Proiectul de canalizare, care are termen de execuție de peste 3 ani, prevede realizarea unui sistem centralizat de colectare a apelor uzate menajere și deversarea acestora în rețeaua de canalizare menajeră existentă în orașul Iernut.

Primăria Iernut are 23 de proiecte pe programele cu finanţare guvernamentală şi europeană.

Sanda VIŢELAR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE