UMFST gazda unei delegații din Siria Învățăământ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 216 Vizualizări

UMFST gazda unei delegații din Siria

O delegație de la Universitatea de Științe Medicale Al-Andalus din Qadmus, Siria, se află în această săptămână la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Delegația este formată din dr. Basem Salim, decanul Facultății de Medicină Dentară, dr. Sami Azrak, prodecanul Facultății de Medicină, dr. Roula Alio, decanul Faculății de Asistență Medicală, și dr. Suzan Samra, directorul Departamentului de Relații Internaționale și cadru didactic la Facultatea de Farmacie.

”Universitatea noastră are un acord Erasmus+ și un acord de cooperare bilaterală cu Universitatea de Științe Medicale Al-Andalus. Cadrele didactice efectuează o mobilitate în cadrul programului Erasmus+, fiind a treia delegație care vizitează universitatea noastră. Pe lângă activitățile din cadrul mobilității, s-au purtat mai multe discuții pentru identificarea de noi oportunități de colaborare în domeniul academic și al cercetării științifice”, au transmis pe pagina de facebook reprezentanții UMFST.

În prezent, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș are 146 de acorduri bilaterale Erasmus+ cu universități europene și internaționale, mobilitatea studenților și a cadrelor didactice reprezentând una dintre prioritățile și strategiile de internaționalizare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE