Un kilogram de droguri descoperit în mașina unui mureșean Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 495 Vizualizări

Un kilogram de droguri descoperit în mașina unui mureșean

Un bărbat de 40 de ani din Bistriţa a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind acuzat de trafic şi deţinere de droguri de mare risc, din cercetări reieşind că stupefiantele ar fi fost aduse în ţară din Spania, prin intermediul unei firme de transport, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.
Bărbatul în cauză a fost depistat ca pasager într-o maşină condusă de un mureşean de 32 de ani, pe raza municipiului Bistriţa, iar în autoturism a fost găsit un kilogram de canabis, disimulat printre articole de îmbrăcăminte.
„La data de 10 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, împreună cu procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, au realizat o acţiune de prindere, în flagrant delict, a unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de mare risc, în municipiul Bistriţa. Poliţiştii au depistat şi oprit, în trafic, un autoturism, înmatriculat în judeţul Mureş, condus de un bărbat, de 32 de ani, din Ideciu de Jos, judeţul Mureş, având pasager un bărbat, de 40 de ani, din Bistriţa. În urma controlului autoturismului, a fost descoperită disimulată, printre articole de îmbrăcăminte, o pungă din material plastic, de un kilogram, care conţinea o substanţă vegetală, de culoare verde oliv. Totodată, au mai fost descoperite şi ridicate, din posesia bărbatului de 40 de ani, 3 plicuri cu ziplock, în care se afla o substanţă pulverulentă şi cristalină de culoare albă, un telefon mobil şi 800 de lei”, a transmis IPJ.
Anchetatorii susţin că drogurile ar proveni din Spania şi că ar fi fost introduse în ţară prin intermediul unei firme de transport internaţional, fiind ridicate de la sediul acesteia de către bărbatul din Bistriţa.
Bistriţeanul a fost condus la audieri şi reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Bistriţa-Năsăud a încuviinţat arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.
În ceea ce îl priveşte pe şoferul din Mureş, acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv în cazul substanţei canabis, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa drogurilor.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale. 

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE