Mureșeanul Thomas-Răzvan Moldovan eliberat din funcția de secretar de stat Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1821 Vizualizări

Mureșeanul Thomas-Răzvan Moldovan eliberat din funcția de secretar de stat

Premierul României, Marcel Ciolacu, a semnat miercuri, 21 iunie, Decizia pentru eliberarea mureșeanului Thomas-Răzvan Moldovan din funcția de secretar de stat la Ministerul Sportului.

”La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Thomas-Răzvan Moldovan se eliberează din funcția de secretar de stat la Ministerul Sportului”, se precizează în Decizia publicată în Monitorul Oficial al României nr. 210 din 21 iunie 2023.

Decizia a fost luată după ce noua coaliție de guvernare PSD-PNL a hotărât desființarea Ministerului Sportului și transformarea acestuia în Agenția Națională pentru Sport, instituție publică aflată în subordinea Guvernului, constituită în data de 15 iunie 2023.

”Suntem într-un moment de răscruce pentru sportul românesc. Munca în sport trebuie să continue! Suntem, în continuare, la datorie, atâta timp cât situația ne-o cere. Tranziția trebuie rapid realizată. De aceea este esențial să găsim înțelepciunea necesară, să reușim să trecem peste orgoliile personale, pentru a continua cu adevărat munca în folosul sportului românesc!”, scria, în data de 15 iunie 2023, pe pagina sa de Facebook, Thomas-Răzvan Moldovan, care a fost susținut în funcție de PSD Mureș.

Thomas-Răzvan Moldovan a fost numit în funcția de consilier de stat la Ministerul Sporturilor în data de 4 ianuarie 2022, de către premieruld e atunci al României, Nicolae-Ionel Ciucă.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE