Oaspete din Turcia, la UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 158 Vizualizări

Oaspete din Turcia, la UMFST

Facultatea de Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș a primit luni, 26 iunie, vizita profesorului dr. Oguz Karadeniz, de la Universitatea Pamukkale din Turcia, care este și directorul Labor Economics and Industrial Relations și membru al Denizli Provincial Employment and Vocational Education Board. Vizita a fost realizată prin prisma programului Erasmus+.

Potrivit informațiilor publicate pe pagina oficială de Facebook a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, oaspetele a avut o întâlnire cu conf. univ. dr. Mihaela Kardos, directorul Departamentului de Științe Economice, care a declarat: „Întâlnirea reprezintă o oportunitate pentru consolidarea relațiilor de parteneriat dintre cele două universități, atât prin posibilitățile oferite studenților și cadrelor didactice de a efectua mobilități de studiu, respectiv de predare în cadrul Acordului Erasmus+, cât și prin pregătirea unor proiecte viitoare în care să putem valorifica expertiza și experiența fiecăruia  dintre parteneri în domeniul educației economice și al pregătirii studenților pentru a răspunde cerințelor de pe piața muncii globalizată.”

De asemena, profesorul Dr. Oguz Karadeniz a susținut o prezentare cu tema „Piața muncii și munca nedeclarată în Turcia”, iar în cadrul unei întâlniri cu un grup de cadre didactice facilitată de conf. univ. dr. Mihaela Gondor s-au dezvoltat aspecte ale tematicii abordate, fiind identificate subiecte de interes comun pentru dezvoltarea colaborărilor.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE