Eveniment științific la UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 206 Vizualizări

Eveniment științific la UMFST

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță organizarea în premieră a Conferinței Internaționale de Simulare și Realitate Virtuală în Medicină, MEDISIM ed. III, la Centrul Național de Realitate Virtuală Aplicată în Medicină, recent inaugurat în Cadrul Universității.

Potrivit informațiilor publicate pe pagina oficială de Facebook a UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș, evenimentul științific va avea loc în perioada 6-8 iulie și este organizat sub egida Societății Române de Simulare Aplicată în Medicină, în parteneriat cu UMFST „George Emil Palade” Târgu Mureș, sub patronajul Academiei Române de Științe Medicale.

În cadrul evenimentului vor avea loc prelegeri, activități practice și aplicative , demonstrații și posibilitatea de a lucra într-o realitate nouă ce îmbină medicina cu tehnologia modernă.

Conferința este o noutate la nivel național și reprezintă un pas necesar în alinierea pregătirii medicale la cele mai noi metode de învățare medicală practicate în centrele de performanță din întreaga lume.

Programul conferinței poate fi consultat pe pagina web www.medisim.umfst.ro.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE