Străzi inundate în Târgu Mureș, Nazna, Sâncraiu de Mureș și Livezeni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1115 Vizualizări

Străzi inundate în Târgu Mureș, Nazna, Sâncraiu de Mureș și Livezeni

Ca urmare a precipitațiilor abundente de marți seara, 27 iunie, în Dispeceratul Integrat 112 s-au înregistrat circa 40 de apeluri care au semnalat inundații la nivelul infrastructurii, curților, gospodăriilor și subsolurilor unor locuințe și clădiri din municipiul Târgu Mureș, respectiv localitățile Nazna, Sâncraiu de Mureș și Livezeni.

”40 de pompieri militari din cadrul a trei subunități de intervenție cu trei autospeciale de stingere, două autocamioane de intervenție, un microbuz, două autospeciale de primă intervenție și comandă, două motopompe remorcabile și șase motopompe transportabile au intervenit pentru evacuarea apei din gospodăriile afectate de inundații, respectiv pentru înlăturarea efectelor negative produse în municipiul Târgu Mureș – străzile Moldovei, Calea Sighișoarei, Budiului, Ciocanului, localitatea Nazna – străzile Câmpului, Principală, Vadului, Bujorului, precum și strada Bradului din localitatea Sâncraiu de Mureș. De asemenea, un echipaj de pompieri a intervenit pentru degajarea unui copac căzut peste un element de construcție a unei locuințe din municipiul Târgu Mureș, strada Cornești”, a informat sg. maj. Georgiana Oltean, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

Conform sursei citate, în urma intervențiilor ”nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale majore” și ”nu a fost necesară evacuarea populației din zonele afectate.” 

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE