Studenţi mureşeni voluntari în Republica Moldova Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 147 Vizualizări

Studenţi mureşeni voluntari în Republica Moldova

Studenții UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, voluntari în cadrul Asociației Studenților Basarabeni din Târgu Mureș, se află, în perioada 3 – 6 iulie 2023, la Târgul Universităților din România, care se desfășoară în patru orașe-cheie ale Republicii Moldova: Chișinău, Ungheni, Bălți și Cahul.

În cadrul evenimentului, absolvenții de liceu au ocazia să afle informații despre procesul de admitere, oferta educațională pentru anul universitar 2023-2024 și facilitățile oferite de Universitatea noastră.

„Tot mai mulți absolvenți sunt interesați să studieze la UMFST G.E. Palade Târgu Mureș. Foarte mulți tineri doresc să studieze medicina. Participanții au fost uimiți de varietatea programelor de studii pe care le oferă Universitatea, de campus, de congrese și conferințe științifice, de viața de student, dar și de sistemul de studii pe module și structura anului universitar. La eveniment participă și părinții elevilor, care ne adresează întrebări și cer informații despre admitere”, au transmis reprezentanții Asociației Studenților Basarabeni din Târgu Mureș, potrivit paginii de Facebook a UMFST.

Redacţia

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE