ABC-ul Sănătăţii la Fundaţia Alpha Transilvană Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 217 Vizualizări

ABC-ul Sănătăţii la Fundaţia Alpha Transilvană

Fundația Transilvană Alpha implementează în perioada 01 iulie – 15 Decembrie 2023 proiectul „ABC-ul SĂNĂTĂȚII” – Educație pentru igienă și nutriție, curs de prim ajutor pediatric pentru părinți și personalul care lucrează cu copiii cu dizabilități din Centrul de Zi PERSEVERENȚA.

„Prin intermediul acestui proiect intenţionăm să oferim părinţilor şi angajaţilor cre lucrează cu copii cu dizabilităţi, servicii de consiliere privind sănătatea, igiena şi nutriţia copiilor cu nevoi speciale, precum şi cursuri pentru acordarea primului ajutor pediatric”, se arată într-un comunicat transmis de organizaţia non-guvernamentală.

Potrivit sursei citate un număr de 42 de părinţi şi angajaţi vor beneficia de cursul pentru acordarea primului ajutor pediatric. De asemenea, cei 18 copii cu dizabilităţi din Centrul de Zi Perseverenţa vor beneficia de servicii de evaluare nutriţională şi de un plan personalizat de nuţie.

Proiectul este finanţat de către Direcția de Asistență Socială a Municipiului Tîrgu-Mureș, în cadrul acțiunii „Coeziune Socială în Comunitate”, ediția 2023.

Redacţia

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE