Mai bine, mai normal, promisiunea USR Mureș Politic
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 519 Vizualizări

Mai bine, mai normal, promisiunea USR Mureș

Sediul USR Mureș din Târgu Mureș de pe strada Aurel Filimon 2, a găzduit azi, 13 iulie, de la ora 13.00, o conferința de presă susținută de deputatul Adrian Giurgiu, deputat de Mureș al USR, alături de Laura Toth, lider USR filiala Târgu Mureș.

Temele dezbătute au vizat azilele groazei conduse de PSD și abuzurile de neimaginat la care au fost supuși bătrănii în ultimii ani de zile și disfuncționalitățile în ridicarea gunoiului din Târgu Mureș și în celelalte 18 unități administrativ-teritoriale o dată cu schimbarea noului operator de salubritate.

Episoadele de disfuncționalități în ridicarea gunoiului se repetă, deputatul Adrian Giurgiu pune la îndoială managementul așa-zis integrat al deșeurilor asigurat de ADi Ecolect, care nu are soluții și nici nu-și asumă responsabilitatea.

”Nu suntem primul oraș care se confruntă cu problema deșeurilor, dar aici trebuie să vedem și soluții și responsabilitate, pentru că din anul 2024 vom avea oameni care vor candida din nou la anumite funcții, vor fi din nou la putere și care astăzi nu-și asumă responsabilitatea, dar în campanie vor spune cât este de nevoie ca oamenii politici să fie responsabili, câtă nevoie este ca toată clasa politică să își anunțe și să-și arate o responsabilitate”, a menționat deputatul, subliniind că așteaptă rezultate și că e cu ochii pe cei responsabili, pentru ca aceste lucruri să se întâmple așa cum sunt plătite de către cetățeni.

O șansă reală pentru mai bine

USR a cerut săptămâna aceasta în regim de urgență comisii parlamentare de anchetă pentru a verifica toate persoanele responsabile. Marius Budăi și-a  dat demisia din funcția de ministru al muncii la presiunile făcute de USR, potrivit spuselor deputatului mureșean, dar nu este suficient. Toți cei responsabili de aceste atrocități trebuie să-și dea demisia și să plece acasă. USR promite pentru România o șansă reală de a o lua pe direcția europeană, de a fi cu adevărat aproape de cetățeni. Prima dovadă este programul USR de guvernare prezentat de coordonatorul Departamentului de Politici Publice al USR, Cristian Ghinea, soluția USR de acțiune rapidă în sprijinul economiei.

”Vedem niște azile de bătrâni în care oamenii sunt terorizați, sunt bătuți, nu sunt hrăniți, li se iau banii, li se iau cardurile de sănătate, se pun o grămadă de cheltuieli nejustificate pe cheltuiala lor. Și în același timp, politicul știe. Vedem toată politica PSD care știe despre aceste întâmplări. De la mic până la mare, vedem până la nivel de miniștri”

Laura Toth, liderul USR filiala Târgu Mureș a lansat o invitație pentru toți care vor să se alăture USR.

”Vin cu o invitație la normalitate. Este nevoie de conștientizarea din partea fiecărui cetățean că doar implicându-ne, doar fiind activi în ceea ce blamăm prin cuvintele simple viața politică, doar implicându-ne o să reușim să facem această societate bine. Despre asta este vorba, de fapt, în politică. Noi punem lumină și ați văzut pentru fiecare faptă mârșavă pe care o o face această guvernare am ieșit în stradă la fiecare derapaj. Este nevoie și de noi să ne fiți alături, să veniți și să vă înscrieți”, a menționat Laura Toth.

Înscrierile se pot face pe pagina usr.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE