Absolvente ale Universității de Arte din Târgu-Mureș în Etapa finală a Galei Tânarului Actor Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 100 Vizualizări

Absolvente ale Universității de Arte din Târgu-Mureș în Etapa finală a Galei Tânarului Actor

Pentru cea de-a XXVI-a ediției a Galei Tânărului Actor juriul preselecției a ales 13 tineri actori și cinci trupe care au intrat în finala competiției. Juriul format din actorul George Albert Costea și regizoarele Catinca Drăgănescu și Leta popescu au ales câștigatorii preselecției la Teatrul Național “ I.L. Caragiale” din București în perioadele 9 – 11 mai și 13 – 15 iulie. Iar printre câștigătorii preselecției s-au numărat și 2 absolvente ale Universității de Arte din Târgu-Mureș.

La secțiunea individuală câștigătoarea preselecției a fost Sașa Pânzaru iar la secțiunea de grup împreună cu colega ei Denissa Rogoz au câștigat cu spectacolul de teatru numit “Celălalt”.

Ele împreună cu ceilalți participanți care au fost selectați la etapa finală la Alba Iulia, care va avea loc între 30 – 2 septembrie, vor participa în perioada 26-29 august la ateliere de creație și un masterclass susținute de către Alexandru Dabija, Leta Popescu, Dragoș Buhagiar și Andrei Cozlac la Teatrul de păpuși “Prichindel” din Alba Iulia.

Juriul care va alege câștigătorii de anul acesta al premiului “Ștefan Iordache” sunt actrița Anca Hanu, emblema internațională actorul Marcel Iureș, Anna-Maria Popa actriță și manager, regizorul Bobi Pricop și dramaturgul, regizorul și realizatorul Tv Cătălin Ștefănescu.

(A.M)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE