ULTIMA ORĂ: Bronz pentru Mureș la Campionatul Mondial de Dans Sportiv Slider
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 2844 Vizualizări

ULTIMA ORĂ: Bronz pentru Mureș la Campionatul Mondial de Dans Sportiv

Perechea Rareș Cojoc – Andreea Matei a urcat în această după-amiază pe podium la Campionatul Mondial de Dans Sportiv, categoria Standard.

Târgumureșeanul Rareș Cojoc și partenera sa au obținut medaliile de bronz în competiția mondială care se desfășoară la Wuxi, în China, cea mai bună performanță a unei perechi românești la această categorie.

Concursul a fost dur, participând 62 de perechi.

Rareș Cojoc și Andreea Matei sunt, de altfel, lideri mondiali la categoria Standard încă de unul trecut și multipli campioni naționali.

Multe aplauze pentru cei doi dansatori!

UPDATE. Rareș Cojoc a scris, pe pagina proprie de Facebook, următoarele după cucerirea medaliei de bronz la Campionatul Mondial de Dans Sportiv:

"Medalia de bronz 🥉 de aseară la Campionatul Mondial va intra în cărțile de istorie ale dansului românesc ca fiind prima medalie cucerită vreodată la categoria supremă a acestui frumos sport. 💫
Cu 3 copii frumoși acasă 🏡, mulți oameni se tot întreabă de ce continuă acest tip? Răspunsul este aici: pentru că CRED. Cred în mine, în strategia mea, în disciplina mea, în dansul meu. Și mereu am crezut că dacă îmi urmez visul, calea, într-o zi îl voi atinge. Și simt că mai am multă zeamă în mine pentru a fi stoarsă în următoarele luni sau ani. 💪
Niciodată nu înceta să crezi. Totul este posibil. Totul la momentul potrivit🔥"
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE