FOTO: Cupa Văii Mureșului, moment de bucurie pentru iubitorii tenisului de masă Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 423 Vizualizări

FOTO: Cupa Văii Mureșului, moment de bucurie pentru iubitorii tenisului de masă

Sala de Sport din Parcul Tineretului din Reghin a găzduit sâmbătă, 22 iulie cea de a XI-a ediție a Cupei Văii Mureșului la tenis de masă, competiție organizată de Clubul Arena din Reghin.

La cele 18 mese puse la dispoziție de organizatori au concurat peste 120 de sportivi din 34 de localități din județele Mureș, Harghita, Sibiu, Bistrița-Năsăud, Cluj, Timiș, municipiul București, precum și participanți din Odesa, Ucraina care au concurat la cele patru categorii: Hobby, Avansați, Open și Elite.

La categoria Hobby au concurat un număr de 17 sportivi, primele locuri fiind ocupate de Orban Koppany, Sovata – Locul 1, Constantin Pralea, Alba Iulia – Locul 2, Casian Birtalan, Dumbrăveni și Marius Moldovan, Târnăveni – Locurile 3-4

Categoria Avansați la care au concurat un număr de 35 de sportivi a fost câștigată de Radu Botezan din Târgu Mureș, urmat de Darosi Robert din Bistrița, pe locurile 3-4 clasându-se Erdely Andras și Kolumban Levente, ambii din Târgu Mureș.

Cea mai mare afluență de sportivi s-a înregistrat la categoria Open (40 de jucători), cei mai buni dintre ei fiind Timofte Dănuț Boariu, Borsec – Locul 1, Ioan Strugar, Deda – Locul 2, Gyorgy Nicolett, Janosi Attila, Târgu Mureș – Locurile 3-4.

29 de sportivi s-au întrecut la Categoria Elite, cel mai bun fiind Gabriel Baciu din Târnăveni care l-a învins în finala categoriei pe Dorel Nistor din Bistrița. Locurile 3-4 au fost ocupate de Moldovan Horvath Csaba, Târgu Mureș și Octavian Anca din Ludus.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE