Călăreții mureșeni pe podium la Concursul Internațional de Hipism Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 530 Vizualizări

Călăreții mureșeni pe podium la Concursul Internațional de Hipism

După 3 zile petrecute la Hipodromul din Târgu Mureș, concursul de echitație cu probă completă s-a încheiat. Astăzi, 24 iulie s-au afișat rezultatele în urma eforturilor depuse de concurenți.

Avem o sportivă calificată la Campionatele Europene de Juniori, la Concursul Complet de Echitație, de anul acesta, Montelibretti, Italia – Vaida Yasmine cu Mersuch XXV-37 Melek. Sportiva antrenată de Mădălina Henteș, concurând la același nivel cu seniori cu experiență din România, Slovacia și Bulgaria, Yasmine cu Melek s-a clasat pe locul al II-lea, cu rezultat calificativ la cea mai dificilă categorie a competiției CCI2*.

Participarea la Campionatele Europene de Juniori la această disciplină constituie o premieră națională.

Locul VI din această competiție a fost obținut de Marius Șopterean împreună cu Dorobanț, calul alături de care a concurat. La probele naționale, podiumurile au fost nelipsite de călăreții mureșeni. La Cupa României la Juniori sportiva Peter Petra ajutată de calul Atlantic a obținut locul al II-lea. La categoria cailor de 5 ani, Daria Gladun a obținut locul I împreună cu Ilan.

Locul al II-lea a fost obținut tot de Darian Gladun, însă de data aceasta cu calul Iordan. La categoria de amatori, Barbara Donatoni a obținut locul al II-lea, alături de calul Bucur.

La probele de obstacole destinate cailor și călăreților debutanți, călăreții mureșeni au plecat cu diplome și cocarde pentru locul I. Este vorba despre Marius Șopterean, alături de calul Ilies, Annamaria David care s-a întrecut alături de Iurie, Alessia Clonț cu Yavrum si Laura Man cu Amir.

(A.M)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE