„La Mulţi Ani” Ardeal TV şi Radio Son Eveniment
  • Sanda Vitelar
  • 0 comentarii
  • 294 Vizualizări

„La Mulţi Ani” Ardeal TV şi Radio Son

Colegii de la televiziunea Ardeal TV au împlinit 14 ani săptămâna trecută. Din exterior poate părea că noi, cei care lucrăm în presă, suntem într-o veşnică antipatie reciprocă. Asta se întâmplă deoarece există oameni de presă care par că nu se înţeleg, şi poate acesta e adevărul în unele cazuri, dar ei sunt de fapt colegi şi se respectă reciproc, chiar dacă aparent sunt în concurenţă. De foarte multe ori, însă, presa îţi oferă ocazia de a cunoaşte oameni extraordinari şi, la fel de important, de a lucra cu oameni cu mult suflet. În această categorie se încadrează şi colegii noştri de la Ardeal TV şi Radio Son cu care colaborăm constant.

Manager de marketing, scrie pe cartea de vizită a Crinei Laszlo, cea care s-a alăturat echipei Ardeal TV în anul 2013. „Deși am ales acest drum al televiziunii doar din 2013 am avut ocazia să sprijin activitatea colegilor mei încă din 2011 și mă gândesc cu nostalgie la începuturile televiziunii cu vizibilitate în doar câteva localități dar cu planuri mari și o direcție bine stabilită, aceea de a nu face rău nimănui, de a nu realiza materiale care creează panică sau alte strări negative populației. Mă bucur că s-a păstrat aceeași direcție și avem un colectiv dedicat acestui țel, am fost și suntem o familie care ne dezvoltăm împreună, învățăm continuu. Încercăm să avem momente și în afara lucrului propriu zis, să ne întâlnim și să socializăm, consider că e un aspect important și îmi pare rău că ziua de 20 iulie când aniversăm, rar reușește să ne reunească pe toți la un loc dar cu sufletul sunt convinsă că suntem toți împreună. Doresc să le mulțumesc tuturor, atât celor care sunt în continuare alături de noi cât și acelora care au ales alte direcții dar care au pus suflet în televiziune și au rămas în continuare cu sentimente frumoase față de noi. Ardeal TV, vizibil național este așa cum e azi datorită tuturor, suntem un lanț, nu putem unul fără celălalt să ducem la bun sfârșit o știre, emisiune sau orice avem de făcut”, ne-a spus aceasta.

25 ani RADIO SON REGHIN

Un an provocator pentru Radio Son, aşa caracterizează Crina cel de-al 25-lea an al postului. „Radio-ul a fost o provocare pentru mine la început și am ales să fiu și aici pentru că Daniel Gliga a avut încredere în mine, așa cum are în fiecare dintre colegi. O calitate rară în ziua de azi dar extrem de importantă într-un colectiv. Anul acesta a fost din punctul meu de vedere cel mai provocator, dar, ca orice altă provocare, aceasta vine pentru a ne demonstra că putem găsi soluții și că Dumnezeu susține ceea ce e corect prin toate mijloacele posibile, și, sunt extrem de recunoscătoare pentru că putem aniversa astăzi 24 iulie, 25 de ani de emisie neîntreruptă”, ne-a spus Crina.

Cu ocazia aniversării Radio Son va oferi astăzi, 24 iulie, un premiu în valoare de 800 de euro. „Îmi doresc pe viitor ca ascultătorii să fie mai deschiși la concursuri și să își ofere șansa de a se recompensa pentru că ne ascultă, cu premiile pe care le oferim. Ultimul concurs încheiat astăzi a avut ca premiu un voucher de vacanță în valoare de 800 Euro și știu două situații sigure de neînscriere: prima: nu voi câștiga, sunt alții mai norocoși și a doua: îmi e rușine să mă înscriu. Noi, realizăm cu tot dragul aceste concursuri în semn de recunoștință pentru că ne ascultă și nu avem altă metodă să îi bonificăm, e o bucurie pentru noi să putem să facem concursuri și bucuria și mai mare ar fi să participe mult mai mulți ascultători”, a explicat colega noastră.

Pe această cale, echipa Zi de Zi vă transmite “La multe ore de emisie”!

Sanda VIŢELAR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE