Concurs inedit lansat de Hotelul Hampton by Hilton Târgu-Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1102 Vizualizări

Concurs inedit lansat de Hotelul Hampton by Hilton Târgu-Mureș

Hotelul Hampton by Hilton din Târgu-Mureș lansează o provocare către toți mureșenii care iubesc vacanțele și își doresc să ajungă măcar odată în viață în Anglia.

Din dorința de a promova Târgu-Mureș, reprezentanții hotelului Hampton by Hilton au lansat un concurs pe pagina lor oficială de Facebook în care îi îndeamnă pe Mureșeni, și nu numai, să publice o imagine cu locul lor preferat din oraș pe o rețea de socializare la alegere cu hashtagul #HamptonTarguMures. Cerințele sunt cât se poate de simple, iar premiul este unul considerabil: un sejur de două nopți la Hotel Hampton by Hilton London, tocmai în Marea Britanie.

Pentru a participa la concurs, postează pe contul tău de Facebook sau Instagram o fotografie care să prezinte locul tău preferat din Târgu-Mureș. Lasă lumea să vadă frumusețea acestui oraș prin obiectivul tău!

Apoi, dă un follow paginii noastre și un share în story la postarea concurs.
Imaginează-ți că explorezi străzile încântătoare, te lași purtat de istoria bogată și te bucuri de cultura locală. Fie că este vorba de arhitectura impresionantă, locurile de recreere sau cele istorice, vrem să vedem atracțiile care îți captează inima și îți inspiră visele de călătorie.

Nu uita să folosești hashtagul #HamptonTarguMures, pentru a te califica în concurs. Ești binevenit să participi chiar dacă locuiești în alte localități. Acum ai șansa incredibilă de a câștiga o evadare de vis! Începe să explorezi Târgu-Mureșul, surprinde-i esența și lasă-ți creativitatea să strălucească”, au transmis reprezentanții hotelului prin intermediul rețelelor de socializare.

Orice doritor este așteptat să își încerce norocul până în data de 24 august.

Lorena PINTILIE

Sursă foto: Facebook – Hampton by Hilton Târgu-Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE