Rețeaua Penny din județul Mureș, extinsă Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2737 Vizualizări

Rețeaua Penny din județul Mureș, extinsă

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, într-o ședință de lucru, că proiectul ”Construire magazin Penny și magazin produse din carne și brânzeturi, accese auto și pietonale, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe fațadă și în parcare, stâlp cu panou publicitar luminos, împrejmuire perimetrală, branșamente la utilități și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în orașul Miercurea Nirajului, Piața Bocskai Istvan nr. 7, 9, 11, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 3 august 2023, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, solicitarea de emitere a acordului de mediu a fost adresată de către Toth Jozsef Attila, iar proiectul propune construirea unui magazin pentru desfacerea produselor alimentare, nealimentare și de uz casnic.

În același document se mai arată că viitorul magazine de tip supermarket va avea regim de înălțime parter și o suprafață desfășurată de 1.424 de metri pătrați.

”Centrul comercial propus este o construcţie monobloc. Structura de rezistenţă fiind alcătuită ca o structură principală din stâlpi prefabricaţi şi ferme prefabricate din beton armat, cu fundaţii izolate de tip pahar prefabricate sub stâlpi”, informează aceeași sursă.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE