Accesorii pentru casa şi maşină de care nu ştiai că ai nevoie: alege inspirat Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 48 Vizualizări

Accesorii pentru casa şi maşină de care nu ştiai că ai nevoie: alege inspirat

Atunci când vine vorba de cumpărături, achiziţiile pentru casa şi maşină se număra printre cele mai importante. Petreci zilnic ore bune la tine acasă, de aceea este esenţial să te bucuri de tot confortul. Fie că îţi place să lucrezi acasă, să te relaxezi, să găteşti sau să îţi invitii prietenii la cină, acasă este locul în care ar trebui să te simţi cel mai bine.

De asemenea, petreci ore întregi şi în maşină, ceea ce înseamnă că este foarte bine să ai grijă de automobilul tău şi să te asiguri că acesta îţi oferă tot confortul necesar.

În prezent, există o mulţime de accesorii pentru casa şi maşina ce îţi pot face viaţa mai uşoară. Descoperă-le mai jos şi alege inspirat:

Aspiratorul robot

Curăţenia este un task peste care nu poţi să sari, indiferent de cât timp ai la dispoziţie sau cât de tare de afectează oboseala. Pentru a te bucura de confort în casa ta, este absolut necesar să te ocupi de curăţenie, fie ca o faci mai des sau mai rar.

Vestea minunată este că acum tehnologia poate veni în ajutorul tău. Există device-uri care îţi fac viaţa mai uşoară casă şi care pot face treaba în locul tău. În acest fel, tu poţi dedica mai mult timp familiei sau relaxării.

Aspiratorul robot este un astfel de device. Acesta se poate ocupa singur de aspirarea şi curăţarea pardoselilor, de la gresie şi parchet şi până la mocheta. Modelele noi de aspiratoare robot îşi pot crea singure harta casei şi au un senzor de foarte bună calitate care le ajuta să ocolească obstacolele.

Aspiratoarele robot se pot utiliza în aproape orice casă, însă trebuie să ţii cont de câteva aspecte. Este o idee bună să strângi toate obiectele uşoare de pe podele pentru a-i face loc, pentru că acesta să cureţe cât mai bine. De asemenea, aspiratorul robot nu poate intra în spaţii foarte înguste sau foarte joase şi nici nu poate urca praguri înalte.

Corpurile de iluminat de calitate

Lumina din casa dictează nu numai atmosferă, ci şi cât de bine îţi poţi desfăşura activităţile. Spre exemplu, dacă vrei să lucrezi sau să citeşti, ai nevoie de o sursă de lumină suficient de puternică pentru a vedea bine. Acelaşi lucru este valabil atunci când cauţi ceva în casă sau când vrei să găteşti. În alte situaţii, ai nevoie de lumină difuză, care să creeze o atmosferă de relxare. Astfel, alege cu atenţie corpurile de iluminat şi pune accent pe calitate, fie că este vorba despre lămpi, lustre sau aplice.

Coşurile de depozitare

Depozitarea corespunzătoare a obiectelor este esenţială pentru a te bucura de o locuinţă aerisită şi frumoasă. Există o mulţime de moduri în care îţi poţi depozita lucrurile, însă cele mai bune soluţii sunt cele care includ accesorii cu un design plăcut. Coşurile de depozitare sunt o super idee pentru a-ţi păstra lucrurile în ordine, fără să faci rabat de la design. Poţi folosi coşuri de depozitare din metal, rafie sau materiale textile. Le poţi utiliza pentru haine, produse cosmetice, alimente sau chiar pentru device-uri electronice.

Navigaţia auto

Când vine vorba de maşină, există câteva accesorii care îţi pot face cu adevărat viaţa mai uşoară, de la blocatorul pentru parcare şi până la navigaţia auto. Cu ajutorul unei navigaţii auto, îţi va fi mai uşor să ajungi rapid şi uşor la destinaţie, fără să te chinui cu suporturi pentru telefoane sau cu alte device-uri.

Cârligul de remorcare

Cârligul de remorcare poate fi un accesoriu super util. Poţi folosi cârligul de remorcare pentru a ataşa mai multe tipuri de obiecte maşinii tale, de la cutii pentru portbagaj şi până la suporturi de bicicletă. Este foarte important să alegi un cârlig de remorcare omologat pentru a prioritiza siguranţă.

De la aspirator robot şi până la cârlig de remorcare sau navigaţie auto, o mulţime de accesorii cool îţi pot fi de folos acasă sau în maşină. Alege în funcţie de nevoile tale, dar şi de bugetul alocat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE