7 motive pentru a folosi un espressor Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 61 Vizualizări

7 motive pentru a folosi un espressor

Dacă ești pasionat de cafea, cu siguranță ai încercat mai multe sortimente și mai multe metode de preparare ale acesteia. Iar dacă iei în considerare faptul de a-ți lua un espressor de cafea, analizăm împreună care ar fi motivele pentru care merită să faci o astfel de achiziție.

Espressorul de cafea, pe lângă faptul că prepară o licoare extrem de gustoasă, are și avantajul că acționează foarte rapid, astfel încât cafeaua ta este gata în doar câteva clipe.

  1. Câștigi timp

Timpul este astăzi mai important decât oricând, iar espressorul de cafea te poate ajuta să îl câștigi prin mai multe feluri. Unul dintre ele este acela că nu mai pierzi vremea pe drum, mergând la cafenea sau la magazinele de specialitate. O altă modalitate prin care espressorul de cafea te ajută să câștigi timp este că nu mai stai la coadă pentru a comanda cafeaua ta preferată, iar un alt avantaj îl reprezintă timpul foarte scurt în care ți se prepară cafeaua. Este de ajuns doar să apeși pe butonul de start, să selectezi tipul de cafea pe care ți-l dorești și în mai puțin de un minut cafeaua ta este gata. Mai ales dacă lucrezi de acasă, știi cât de important este să ai lângă tine o cafea bună, fără să fie nevoie să dai comandă sau să mergi să îți cumperi.

  • Economisești bani

Dacă iubești cafeaua de specialitate, știi că nu este deloc ieftină. Ei bine, espressorul de cafea te scutește de costurile uneori exagerate. Poate că nu îți permiteai să îți cumperi zi de zi o astfel de cafea de specialitate, dar dacă ai acasă aparatul care să te ajute să o prepari, cu o investiție medie într-un astfel de aparat, economisești bani și te bucuri de o cafea de calitate superioară în fiecare zi.

  • Știi ce bei

Un alt beneficiu îl reprezintă un control mai mare asupra cafelei pe care o bei. Alegi tu setările pe care le dorești, temperatura la care vrei să pregătești cafeaua, alegi tu sortimentul pe care urmează să îl prepare aparatul. Dacă atunci când mergi la cafenea sau la un magazin specialitate opțiunile te limitează, atunci când îți prepari singur cafeaua, acestea ies din discuție.

  • Poți prepara mai multe tipuri de băuturi

Dacă până acum foloseai ibricul pentru a face cafeaua, espressorul de cafea îți va deschide o plajă mai largă de opțiuni și îți va oferi ocazia de a prepara mai multe tipuri de băuturi, de la cafea cu lapte și până la capucino, Nespresso sau espresso.

  • Ajuți mediul înconjurător

Ai luat în considerare cât de mult are de suferit natura din cauza paharelor de unică folosință ce sunt utilizate pentru a transporta cafeaua? Da, este comod să ne oprim în drum spre serviciu să ne luăm o cafea to go, însă dacă o vom face singuri acasă și o vom transport într-un termos, vom contribui la sănătatea mediului înconjurător.

  • Înveți mai multe despre cafea

Având un espressor de cafea acasă, ești mult mai motivat să încerci diverse sortimente și să afli mai multe despre această băutură. De asemenea, vei observa că gustul se schimbă în funcție de presiunea pe care o setezi, de gradul de măcinare pe care îl alegi pentru boabele de cafea sau de cantitatea de cafea pe care o adaugi în recipientul dedicat. Cine știe, poate această pasiune te va ajuta să participi la cursuri de specialitate și să găsești oameni care au aceleași pasiuni ca ale tale.

  • Este accesibil

Duse sunt vremurile în care espressorul pentru cafea era accesibil doar unora. Astăzi sunt disponibile extrem de multe modele, potrivite pentru orice buget. Gândește-te doar la ce sumă investești lunar pe cafeaua pe care o consumi acasă sau în oraș și vei ajunge la concluzia că un espressor de cafea nu reprezintă o cheltuială inițială, ci este o investiție necesară, care cu siguranță își va merita banii pe termen lung.

Ce zici, încerci?

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE