Ești invitat la dans! Mai e o lună de zile până la Cupa DanceArt Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 318 Vizualizări

Ești invitat la dans! Mai e o lună de zile până la Cupa DanceArt

Sala de sport din Sântana de Mureș va găzdui în ziua de 28 octombrie 2023, cea de a XII-a ediție a concursului național CUPA DANCE ART!

” Suntem bucuroși că un asemenea eveniment va avea loc în Sala de Sport din Sântana de Mureș, locația îndrăgită de noi și de participanți, însă avem nevoie de ajutorul vostru dragi prieteni, deoarece vrem să oferim o experiență de neuitat concurenților și participanților! În cazul în care arta dansului este importantă pentru tine și  consideri că ai avea posibilitatea să contribui la desfășurarea acestui eveniment după posibilitățile tale, dă-ne de știre! ”, au transmis reprezentanți ai Clubului  DanceArt.

DanceArt, club sportiv din Târgu Mureș, înființat în 1999, vine în susținerea copiilor și al părinților cu două programe de timp liber care oferă o oportunitate deosebită pentru copii să învețe, să se socializeze și să petreacă timpul învățând lucruri noi cu pasiune și plăcere. Cursurile sunt pentru toate categoriile de vârstă, copii, adulți, seniori, începători, avansați, cei interesați au ocazia să învețe dansuri de societate, dansuri caraibiene, Zumba sau Dansul mirilor. Cursurile se țin pe str. Aleea Covasna nr 1, cart. Tudor (fosta centrală termică), pentru mai multe informații sunați la 0745-591244.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE