Delegație UMFST, la Conferința și Expoziția Anuală a Asociației Europene pentru Educație Internațională Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 339 Vizualizări

Delegație UMFST, la Conferința și Expoziția Anuală a Asociației Europene pentru Educație Internațională

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș și-a marcat prezența, printr-o delegație, la cel mai important eveniment educațional la nivel global, anume Conferința și Expoziția Anuală a Asociației Europene pentru Educație Internațională – EAIE (European Association for International Education).

Membrii delegației au desfășurat o serie de întâlniri, au purtat discuții cu profesioniști implicați în internaționalizare și parteneri instituționali actuali sau potențiali. Anul acesta, evenimentul  se află la cea de a 33-a ediție, desfășurată în perioada 26-29 septembrie 2023 la Rotterdam. Totalul participanților însumează un număr 6.000 de persoane din aproximativ 240 de universități, organizații de profil și asociații profesionale din 99 de țări din întreaga lume, tema ediției curente fiind „Conectarea curenților”. Astfel, participanții au avut ocazia de a stabilii noi acorduri de cooperare economică, de a comunica și de a face schimb de idei.

„Evenimentul se desfășoară sub egida programului Study in Romana, în organizarea Consiliului Național al Rectorilor”, au menționat reprezentanții universității pe pagina oficială de Facebook a instituției academice.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE