DOLIU. S-a stins din viață un reputat medic mureșean Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5519 Vizualizări

DOLIU. S-a stins din viață un reputat medic mureșean

Conf. univ. dr. Mihail Liebhart, reputat și apreciat medic specialist în chirurgie cardiovasculară, s-a stins din viață și va fi condus pe ultimul drum joi, 5 octombrie, la Cimitirul din Bărdești.

”Cu mare durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a celui care a fost Dr. Liebhart Mihail, soț, tată și bunic. Pentru cei care doresc să își ia un ultim rămas bun priveghiul va avea loc astăzi, 4 octombrie, de la ora 18.00, la Capela Cimitirului Bărdești iar înmormântarea, mâine, 5 octombrie, ora 13.00, Cimitirul Bărdești… adio tata…”, a anunțat miercuri, 4 octombrie, pe pagina sa de Facebook, Lipi Liebhart, fiul medicului.

”A trecut spre Dumnezeu emeritul medic conf. univ. dr. Mihail Liebhart. S-a stins o altă personalitate a orașului nostru. Un om cald, bun, ajutător, înțelept – un mare aristocrat ce a trăit și a reprezentat cu onoare ”orașul vechi” – orașul nobil, orașul erudit. Îl știa tot orașul. A fost de câteva ori și la Radio Tîrgu Mureș unde am avut privilegiul unor dialoguri frumoase cu el. Muritori fiind, trecem. Rămân după noi doar ziduri, pietre, cărora nu le putem mulțumi pentru ceea ce au făcut… Domnule Doctor, mulțumiri și recunoștință postumă pentru miile de vieți salvate și pentru milioanele de sfaturi înțelepte… Salvând și modelând oameni – așa să ne amintim de medicul Mihail Liebhart. Dumnezeu să îi Lumineze calea. Condoleanțe familiei”, a scris pe pagina sa de Facebook și jurnalistul Ioan Chiorean.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE