TEDxCornisa Youth la Târgu Mureș Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 326 Vizualizări

TEDxCornisa Youth la Târgu Mureș

Centrul de Evenimente RAB  va găzdui în ziua de 14 octombrie, de la ora 11.00,  TEDxCornisa Youth, moderată de Selly, host&speaker.

Tinerii se vor conecta cu lideri de opinie din social media, cu antreprenori și tineri vizionari, care au reușit să-și transforme ideile în acțiuni și vor avea ocazia să-i asculte pe cei mai buni, despre ceea ce la școală încă nu se vorbește: despre educație financiară și antreprenorială, cu Ștefan Mandachi, despre violență școlară, bullying și abuzuri, cu judecătorul Cristi Danileț, despre cum pot să aibă grijă de sufletul lor, cu psihologul Sandra O’Connor, dspre pericolele traficului și consumului de droguri, cu oameni care au trecut prin experiențe traumatizante. Speakeri vor fi și Smaranda, Theo Zeciu, Radu Brașovean, George Retegan, Rareș Molnar, Alin Decean, Codoiu Radu, Elisei Ungur.

Participanții vor explora tehnologia, inovația, sustenabilitatea, pentru a înțelege cum putem face o lume mai bună. Prezentările captivante, în stilul inconfundabil TEDx, vor aduce pe scenă povestirile personale, experiențele de viață și ideile revoluționare.

Indiferent dacă ești elev, student, tânăr profesionist sau pur și simplu un pasionat de schimbare, TEDxCornisa Youth este locul unde poți găsi inspirație și conexiuni valoroase, promit organizatorii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE