Sărbătoare a Seniorilor, la Râciu Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1157 Vizualizări

Sărbătoare a Seniorilor, la Râciu

Primăria și Consiliul Local al comunei Râciu au organizat, în urmă cu câteva zile, un eveniment sepcial dedicat Zilei Internaționale a persoanelor Vârstnice, zi sărbătorită anual în data de 1 octombrie.

”Am sărbătorit și în acest an, împreună, la Râciu, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, alături de peste 150 de consăteni. S-au premiat și cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, iar după ce preoții din comună au binecuvântat acest frumos eveniment, ziaristul Robert Matei ne-a prezentat o lucrare în care a fost prezentată evoluția persoanelor care au trecut de vârsta de 100 de ani din județul Mureș și chiar din comuna noastră”, a informat Ciprian Belean, primarul comunei Râciu.

În cadrul evenimentului, au fot premiate următoarele cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie: Baciu Avram și Aurelia, Belean David și Ileana, Făgăraș Ioan și Maria, Gliga Augustin și Ana, Lazar Tanasia și Ileana și Vas Ionel și Lucreția.

”Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol folcloric oferit de artiștii comunei noastre: Ioan Naste, Marian Suciu, Lorena Vlad, Darius Bucur, Ioan și Cătălin Gașpar, precum și prietenul comunei noastre, dr. Costi Dumitru. Doamne, dă-le zile multe și sănătate seniorilor, iar tinerilor minte să le urmeze exemplul! Astăzi, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, le mulțumesc tuturor seniorilor din comuna Râciu care au trudit pentru acestă comună și pentru comunitatea noastră. Celor care ne-au crescut și educat, au construit și s-au jertfit adesea să ne fie nouă, generațiilor mai tinere, mai bine. A fost o zi memorabilă, alături de oameni minunați! La Mulți Ani, dragii noștri părinți și bunici! Dumnezeu să vă dea multă sănătate!”, a mai transmis primarul comunei Râciu.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE