”I Love Failure”, ediția a doua la Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 167 Vizualizări

”I Love Failure”, ediția a doua la Târgu Mureș

JCI Târgu Mureș aduce pentru a doua oară în comunitatea târgumureșană evenimentul ”Il Love Failure”, mișcare concepută pentru a aborda frica de eșec și pentru a încuraja oamenii să îmbrățișeze lecțiile pe care eșecul le aduce. Cu un line-up de vorbitori inspiraționali și experiențe captivante, evenimentul va avea loc joi, 26 octombrie la 3g Hub, în Cetatea Medievală din Târgu Mureș, începând cu ora 18.00.

”I Love Failure” este o inițiativă care a luat naștere în 2018 la București și care se concentrează pe creșterea conștientizării în legătură cu faptul că eșecul poate fi un pas important spre succes. Misiunea acestui eveniment este de a reduce frica de eșec prin povești și lecții împărtășite de vorbitori inspiraționali. JCI Târgu Mureș, în calitate de partener principal, aduce acum acest eveniment semnificativ și în comunitatea din Târgu Mureș”, au informat reprezentanții JCI Târgu Mureș.

Conform sursei citate, speakerii întâlnirii vor fi: Mihaela Stroe – doctor în sociologie și analist comportamental, Vlad Pop – alergător care a finalizat toate cele trei curse 6633 Arctic Ultra, Oana Cueșdeanu – fondatoarea centrelor de Psihoterapie Pozitivă, Alex Zamfir – creatorul jocurilor The Funny Brand și blogger și Alex Super Beats – DJ și muzician.

JCI Târgu Mureș este o organizație non-profit de tineri profesioniști din Târgu Mureș și din împrejurimi, care are ca scop dezvoltarea personală și profesională a membrilor săi prin intermediul diferitelor proiecte și evenimente. Organizația pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de lider, pe promovarea antreprenoriatului și a spiritului civic, precum și pe implicarea în proiecte sociale și de caritate.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE