Dezbatere despre sănătatea mintală, la Hotel ”Privo” din Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 280 Vizualizări

Dezbatere despre sănătatea mintală, la Hotel ”Privo” din Târgu Mureș

Sala de conferințe a Hotelului Privo din Târgu Mureș va găzdui, în data de 3 noiembrie, de la ora 17.00, dezbaterea cu tema „Sănătatea mintală – Mentalitate, realitate și normalitate”.

”Întrebările pe care ni le punem în cadrul evenimentului sunt legate de cât de deschiși suntem să vorbim despre sănătatea mintală și cum este percepută în acest moment aceasta în România. Ne dorim să aducem la un loc opinii și perspective diverse, în speranța că vom putea identifica, împreună, o modalitate prin care să îi fie acordată importanța cuvenită”, au transmis psih. Irina Sorescu-Vasile și Ioana-Ștefana Roman, organizatoarele evenimentului.

Pe lista speakerilor se află următorii invitați: Alin Mituța – membru al Parlamentului European, Ioana Mihăilă – medic endocrinolog, fost Ministru al Sănătății, Laura Iacob – medic specialist psihiatru, Andrei Cotruș – psiholog, PsyD, lector universitar, Gabriela Pîncă – comisar șef, coordonator al Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș Mureș și Irina Sorescu-Vasile – psiholog.

Evenimentul este organizat în colaborare cu europarlamentarul Alin Mituta, inițiator al Caravanei cu Europa Ajungem Departe, și va fi moderat de către jurnalista Lacrima Balint.

Înscrierile se fac la următoarea adresă web:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYKoaDjaS2uJWZCoT6e7_DS1pev_h9RDsNSVYXPA82cenOuQ/viewform?pli=1

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE