Mureș: Alertă de răpire, neconfirmată Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 812 Vizualizări

Mureș: Alertă de răpire, neconfirmată

Polițiștii din Mureș au fost sesizați duminică, 29 octombrie, în jurul orei 13.30, prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 14 ani ar fi fost luată cu forța, cu un autovehicul, din localitatea Gruișorul de Acățari, îndreptându-se spre localitatea Grâușorul de Vărgata.

”În baza sesizării, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș s-a constituit de urgență o echipă operativă, fiind demarate activități specifice de depistare a autovehiculului indicat și alertate toate echipajele din teren. De asemenea, în activități au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș. Astfel, în aproximativ 10 minute, respectiv în jurul orei 13.40, autoturismul în cauză a fost oprit de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Miercurea Nirajului, în localitatea Troița. Minora de 14 ani nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate și nu a fost victima vreunei infracțiuni pe timpul căutărilor demarate, aceasta fiind condusă la sediul unității de poliție pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul. Din primele verificări demarate a reieșit faptul că apelantul ar fi părintele natural al minorei, iar persoanele cu care tânăra s-ar fi deplasat ar fi cele în grija cărora aceasta ar fi fost încredințată și ar fi locuit o perioadă de timp, în localitatea Grâușorul de Vărgata. De asemenea, reiese că aceasta s-ar fi deplasat de bunăvoie cu autovehiculul în cauză”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit sursei citate, pentru stabilirea exactă a situației de fapt și de drept, polițiștii continuă verificările în cauză, situația urmând a fi sesizată și reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE