”Shoebox Mureș – Bucurie, la cutie”, campanie lansată în județul Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 455 Vizualizări

”Shoebox Mureș – Bucurie, la cutie”, campanie lansată în județul Mureș

Asociația EduTEx a lansat, în data de 20 octombrie, campania ”Shoebox Mureș – Bucurie, la cutie”. Aceasta se va încheia în data de 24 decembrie 2023, când va fi ultima zi de livrare a cadourilor.
”În săptămâna de dinaintea Crăciunului, 18-24 decembrie, alături de alți oameni de bine, din comunitate, cum ar fi preoți, dascăli, elevi, părinți, oameni de afaceri din Târgu Mureș și nu numai, Asociația EduTex alături de partenerii săi dorește să aducă bucurie pe fețele copilașilor care domiciliază în comunitățile defavorizate din județul Mureș, dăruindu-le câte un cadou! Ce ne dorim să conțină ”Bucurie, la cutie!”? Un cadou, ambalat într-o din cutie de carton, preferabil într-o cutie de pantofi: o cutie de carton (de pantofi); cadoul propriu-zis: obiecte vestimentare/de uz personal (produse de igienă personală/ încălțăminte/ jucării/ rechizite/ cărți, dulciuri; hârtie de ambalat/ bandă adezivă pentru lipit/panglică de legat; pe ambalajul cutiei vă rugăm să notați: ”Acest cadou este pentru o Fetiță/ un Băiat” (după caz) și vârsta aproximativă a destinatarului (0-3 ani; 3-5 ani, etc.) maxim până la 16 ani”, au transmis reprezentanții Asociației EduTEx.


Mureșenii sunt rugați să nu ambaleze produse perisabile (fructe/ legume/ alimente etc.), precum și să scrie în interiorul cutiei cun mesaj destinatarului.
”Toți cei care doriți să transmiteți cadoul dumneavoastră unui copil dintr-o zonă defavorizată a județului Mureș sau doriți să propuneți o zonă cu familii defavorizate ne puteți contacta la numărul de telefon/ whatsapp: 0786-493.557 – Cosmina Pașcan, manager proiect. Termenul limită de preluare a cadourilor este data de 11 decembrie 2023. Toți cei care doresc să sprijine campania și să participe la distribuirea cadourilor sunt bine-veniți! Locațiile unde vor ajunge pachetele: Petelea, Idicel, Agrișteu, Filitelnic, Voiniceni, Târgu Mureș, Solovăstru – și lista rămâne deschisă”, au mai informat reprezentanții aceluiași ONG.
Asociația EduTEx este o organizație înființată în vara anului 2023, dedicată educației, învățării continue și dezvoltării comunității. EduTEx își propune să creeze o schimbare pozitivă în viața indivizilor și a societății prin inițierea, organizarea și desfășurarea diverselor activități care susțin dezvoltarea personală, culturală și profesională în rândul diferitelor grupe de vârstă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE