Controale rutiere riguroase. Mai mulți șoferi, prinși fără permis sau băuți la volan Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 273 Vizualizări

Controale rutiere riguroase. Mai mulți șoferi, prinși fără permis sau băuți la volan

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din Reghin a fost depistat de polițiștii mureșeni cu o alcoolemie de  0,42 mg/l alcool în timp ce se afla la volan. Bărbatul s-a ales cu un dosar penal sub aspectul săvârșirii de conducerea uniui vehicul sub influența alcoolului.

Ieri, 1 noiembrie, în jurul orei 17.55, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Reghin, aflați în timpul desfășurării atribuțiilor de serviciu, au depistat, pe strada Taberei din municipiu, un conducător auto, de 59 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea alcoolscopică, rezultatul testului de respirație a indicat o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei în sânge”, au transmis reprezentanții IPJ Mureș.

În cauză polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Bărbat cu permisul de conducere anulat, prins de polițiștii mureșeni în comuna Cornești

La aceeași dată polițiștii Secției 4 a Poliției Rurale Ungheni au depistat, în timpul unui control de rutină în comuna Cornești, un bărbat în vârstă de 47 de ani care figura în baza de date cu permisul de conducere anulat.

La data de 1 noiembrie, în jurul orei 23.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ungheni au oprit, pentru control, pe DC67, în localitatea Cornești, un autoturism, condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Crăciunești. Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul figurează în bazele de date cu permisul de conducere anulat. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru conducerea unu vehicul fără permis de conducere”, au mai declarat aceștia.

Tânăr de 18 ani, prins fără permis de conducere în timpul unui control de rutină

Totodată, în comuna Mădăraș, la aceeași dată, polițiștii de la Secției 6 Poliție Rurală Brâncovenești au tras pe dreapta un tânăr de 18 ani aflat la volanul unui autoturism fără a deține un permis de conducere emis pe numele său.

De asemenea, la aceeași dată, 1 noiembrie, în jurul orei 23.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Brâncovenești au oprit un autoturism, condus de o tânără de 18 ani, din comuna Mădăraș, pe DJ154A, în localitatea Lunca Mureșului. Verificările efectuate de polițiști au indicat faptul că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, mai transmit polițiștii mureșeni.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE