Concert susținut de Valeria Stoica Cultură
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 173 Vizualizări

Concert susținut de Valeria Stoica

Palatul Culturii Târgu Mureș va găzdui sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 20.00, un concert susținut de Valeria Stoica. Evenimentul va marca primul concert din ediția de acest an a proiectului cultural Muzică în Perimetru.

Valeria e o cântăreață compozitoare de muzică indie, care își proiectează vocea sufletească printr-un sunet cald, influențat de legătura sa profundă cu natura, unde și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei. A studiat regie de film, ceea ce a ajutat-o să îmbunătățească creativitatea și, în același timp, să știe exact ce vrea. Acum lucrează la al doilea ei album, pe care vrea să îl lanseze în 2023, cu un sunet mai dinamic, matur.

Este o voce care pătrunde cu mare ușurință în toate inimile care au ocazia să o audă. Sensibilitatea și intensitatea cu care reușește să transmită emoția o fac să fie unul dintre artiștii care merită valorificați și ascultați, potrivit descrierii prezentate de organizatori.

Proiectul este organizat de GHS Eduvents, în colaborare cu Organizația Culturală facem, Asociația Culturală Awake și Muzeul Județean Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE