Suspans la cote maxime în Superliga Mureșeană Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 622 Vizualizări

Suspans la cote maxime în Superliga Mureșeană

Cea de-a VIII-a etapă a Superligii Mureșene de minifotbal s-a desfășurat marți, 21 noiembrie, la baza sportivă „Junior” din Sâncraiu de Mureș.

Cele patru echipe s-au luptat și de această dată pentru primul loc din clasament care a rămas la fel, cu câteva puncte modificate.

Astfel, primul meci s-a desfășurat începând cu ora 19:00 între ACS Portugalia Târgu Mureș și ACS Pompierii Mureșeni. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-6, victoria fiind adjudecată de pompieri, pentru care au marcat Bogdan Blaga (două goluri), Sebastian Palcau (două goluri) și Kenesi Bela. Scorul s-a ridicat la 6 puncte pentru aceștia, după ce Flavius Moț de la Portugalia a dat un nefericit autogol. Pentru Portugalia, cele două goluri au fost marcate de Raul Neag și Cristian Tinca.

Cel de-al doilea meci disputat între ACS Milu și AFC Nova Vita a adus un scor ridicat, după ce Nova Vita a învins Milu cu 10-0. Cele 10 goluri ale sportivilor de la Nova Vita au fost marcate de Iulian Sîplăcan (trei goluri), Luca Adrian-Zaharie (4 goluri), Sergiu Sălaghie, Laurențiu Moț și Viorel Saim.

Clasamentul în urma acestei etape a păstrat pe primul loc AFC Nova Vita cu 19 puncte, iar pe cel de-al doilea loc a rămas ACS Portugalia cu 15 puncte. Locul III este ocupat în continuare de ACS Pompierii Mureșeni cu 9 puncte, iar ACS Milu se află în continuare pe ultimul loc cu 2 puncte.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE