Spectacole de patinaj artistic la inaugurarea oficială a patinoarului din Cetatea Târgu Mureș Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 429 Vizualizări

Spectacole de patinaj artistic la inaugurarea oficială a patinoarului din Cetatea Târgu Mureș

Conducerea Centrului de Cultură și Artă Târgu Mureș a anunțat marți, 28 noiembrie, printr-un comunicat de presă, detalii despre deschiderea oficială a patinoarului din Cetatea Târgu Mureș.

Deschiderea oficială va fi marcată vineri, 1 Decembrie, începând cu ora 12:30, printr-un spectacol pe gheață oferit de campioane și vicecampioane naționale la patinaj artistic.

Ziua Națională a României coincide, anul acesta, cu inaugurarea sezonului de patinaj 2023-2024 în Cetatea Târgu Mureș. Vineri, 1 Decembrie, începând cu ora 12:30 sunteți așteptați cu mic, cu mare, la inaugurarea oficială a patinoarului din Cetatea Târgu Mureș. Veți avea parte de un spectacol magic susținut de campioane și vicecampioane naționale la patinaj artistic, categoria juniori:

Luiza Ilie (19 ani) este vicecampioană națională la juniori. A reprezentat România la Festivalul Olimpic de Tineret European din Vuokatti, Finlanda – 2022, dar și la Grandprix-urile de Juniori de la Ljubljana (Slovenia) si Gdansk (Polonia), cele mai înalte competiții internaționale la nivel de juniori.

Ruxandra Rotundu (17 ani) a fost campioană națională în 2019 și a obținut locul 3 la campionatul național de juniori de anul trecut. În urmă cu o lună a reprezentat România la Grandprix-ul de junior de la Gdansk, din Polonia.

Bristena Prodea (20 ani) este campioană și vic-campioană națională de patinaj și a reprezentat România la concursuri internaționale de patinaj.

Thea Bostan (15 ani) patinează de cinci ani, a reușit să câștige toate competițiile la care a participat, iar în prezent se pregătește pentru un concurs internațional la București, unde va participa săptămâna viitoare”, se regăsește în textul comunicatului.

Potrivit aceluiași comunicat, 300 de perechi de patine, cu mărimi de la 24 la 47, aşteaptă să fie închiriate de către târgumureșenii de toate vârstele care doresc să facă mişcare în aer liber, pe gheaţa patinoarului din Cetatea Târgu Mureș.

Începătorii pot opta pentru închirierea unui suport pentru patinaj, respectiv un delfin sau un pinguin. Copiii mai mici, cu vârste între 2 și 6 ani pot descoperi și ei bucuriile sportului pe gheață în siguranță, datorită unor patine speciale concepute pentru inițiere în patinaj, care se adaptează încălțămintei copilului.

Program

Patinoarul este deschis zilnic pentru cei mici și mari, în intervalul orar 09:30 – 21:00, cu serii programate astfel:

     • 09:30-11:00

     • 11:30-13:00

     • 13:30-15:00

     • 15:30-17:00

     • 17:30-19:00

     • 19:30-21:00

Tarife patinoar/ tură

Intrare  – 20 RON

Închiriere patine – 15 RON

Închiriere pinguin – 15 RON

Patinoarul va rămâne deschis până în luna februarie 2024, atâta timp cât va exista interes din partea publicului şi cât condiţiile meteorologice vor fi favorabile.

(D.C.)

Sursa foto: Centrul de Cultură și Artă Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE